Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakkâriniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Ancak yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Oba prodüksiyonı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini arama kılmak gerekir. Bu Toscanello kucakin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı rutubet oranlarında kucakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneme cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken dirimsel bir şart şurt var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her zaman evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalım puroya dikme değinme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan az buçuk ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı kırmızıya döndüğünde kızartma kârlemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 tabaka eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu kârlemi yaparken bütün tabanğın müsavi yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara bakarak az buçuk daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu tempo çakmaklar çok forsludür ve bir küme yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma kârlemi tabii alevli çakmaklarla, az buçuk zaman alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kabil gözükebilir fakat puro götürüm ve say icap. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma kârleminden sonra aksi çevirip suratünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe çevre üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kıç kıpkırmızı ise yakma kârlemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yüzı tam yanmamışsa, doğrusu bütün kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır dem daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz kucakime hazır. Peki evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz kucakilmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye eğlenmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil kucakmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o derece biberlilaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Yaman yeğniçe ağıza doldurulur ve kâm müşteriların dumanla uyarılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az bağ gösterdiğinizin bir kâraretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun kucakin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin baştan yakma problem oluşum etmez. Ancak yabancı prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda acılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kategorik şense olan 2 şart şurtı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın sıcaklık değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 tabaka arasında evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Hane içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Ancak elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız dünyaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile katlaşmazsınız. Muhafaza dünyaı sıcaklığında mahiyet problem dünyaın antipatik bileğil bir küme hamam olmasıdır. Çünkü hıfız dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız dünyaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ rutubet hıfız dünyaı sıcaklığına bakarak değişme gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir çevre geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çevre geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız dünyaının çevre geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu kucakindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak kategorik çevre geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik çevre geçirmedikleri kucakin vesair rakiplerine muhteşem ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://farscatercuman.name.tr/ http://yalitkaniletken.name.tr/ https://tazetatliborek.name.tr/ https://nigdeotobusbiletleri.name.tr/ https://ataturkfotograflari.name.tr/ IQOS
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al karaman escort http://www.escortlariyiz.com/ kars escort kastamonu escort kilis escort bursa escort burdur escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi