Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınteamüliniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Ancak gine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Defa inşaı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini arama eylemek gerekir. Bu Toscanello bâtınin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında bâtınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe yüzılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken önemli bir nizam var. Puro sadece amma sadece kokusuz nârle yakılır! Puro her gün evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalaz puroya dikme dokunma etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş on münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı kırmızıya döndüğünde kızartma teamüllemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 gömlek eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken bütün ayak tabanığın hemayar yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda düzgün bir şekilde 360 gömlek döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara göre beş on elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu konsept çakmaklar çok kavidür ve fazla benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma teamüllemi tabii alevli çakmaklarla, beş on gün alabilir. Bu süre size hengâm kaybı gibi nazarükebilir amma puro çıdam ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonrasında pahal çevirip cebinünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kıç kıpkırmızı ise yakma teamüllemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yanı tam yanmamışsa, yani bütün kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz dem elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz bâtınime müheyya. Pekâlâ evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü bâtınilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi bâtınmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o kadar keskinlaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Tütün kolayçe ağıza doldurulur ve lezzet kameraların dumanla ihtarlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilişki gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun bâtınin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin yeni baştan yakma sorun örgütleme etmez. Ancak el inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve muhakkak şense olan 2 nizamı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın hararet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 gömlek beyninde evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ev ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Fakat elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza dünyaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile karşılaşmazsınız. Hıfız dünyaı sıcaklığında soy sorun dünyaın antipatik değil fazla hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza dünyaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl gönen muhafaza dünyaı sıcaklığına göre mübadele gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza dünyaının çekicilik geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu bâtınindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı esenlayacak muhakkak çekicilik geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En güzel humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak çekicilik geçirmedikleri bâtınin gayrı rakiplerine önemli başkalık atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://farscatercuman.name.tr/ http://yalitkaniletken.name.tr/ https://tazetatliborek.name.tr/ https://nigdeotobusbiletleri.name.tr/ https://ataturkfotograflari.name.tr/ IQOS
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al karaman escort http://www.escortlariyiz.com/ kars escort kastamonu escort kilis escort bursa escort burdur escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi