Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sineişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme Eloğlu imalı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini muayene eylemek gerekir. Bu Toscanello sinein meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında sinemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da tecrübe huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken dirimsel bir nizam var. Puro sadece fakat sadece kokusuz tehlikele yakılır! Puro her zaman evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalın puroya dikme değme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı kırmızıya döndüğünde kızartma işlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 ayar eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemi yaparken tüm ayağın yeksan yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda düzgün bir şekilde 360 ayar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara göre beş altı daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu minval çakmaklar çok diridür ve şu denli doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma işlemi saf alevli çakmaklarla, beş altı zaman alabilir. Bu müddet size vakit kaybı üzere delikükebilir fakat puro dayanç ve mesai ister. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma işleminden sonra aykırı çevirip simaünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm basamak kıpkırmızı ise yakma işlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yönı tam yanmamışsa, doğrusu tüm basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz nefes daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz sineime amade. Pekâlâ evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü sineilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye ümit etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere sinemeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o derece kötülaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Tütün hafifçe ağıza doldurulur ve dilsiz kameraların dumanla uyarılmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az rağbet gösterdiğinizin bir işaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun sinein kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein tekrar yakma sorun oluşum etmez. Fakat eloğlu imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda yaslılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şense olan 2 nizamı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın hararet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 ayar arasında başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Hane ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Lakin şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza ortamını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile katlaşmazsınız. Saklama ortamı sıcaklığında asıl sorun ortamın itici bileğil şu denli har olmasıdır. Çünkü muhafaza ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza ortamının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ gönen muhafaza ortamı sıcaklığına göre trok gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza ortamı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir muhit geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza ortamının muhit geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu sineindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak kesinkes muhit geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes muhit geçirmedikleri sinein gayrı rakiplerine kocaman ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://farscatercuman.name.tr/ http://yalitkaniletken.name.tr/ https://tazetatliborek.name.tr/ https://nigdeotobusbiletleri.name.tr/ https://ataturkfotograflari.name.tr/ IQOS
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al karaman escort http://www.escortlariyiz.com/ kars escort kastamonu escort kilis escort bursa escort burdur escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/